اجرای سوله
اگر قصد ساخت سوله را دارید و اطلاعات زیادی در مورد نحوه ساخت سوله ، انواع روش های ساخت سوله و قیمت ساخت سوله ندارید ، بهتر است با این مقاله شروع کنید تا مرحله به مرحله شما را راهنمایی کنیم. گام به گام با ما همراه باشید تا با هم به سمت اجرای سوله بسیار قوی و استاندارد حرکت کنیم.
مرحله اول اجرای سوله
در مرحله اول ، برای ساخت سوله باید ابعاد مناسب با توجه به نوع کاربری شما تعیین شود. این یکی از مهمترین مواردی است که متاسفانه به دلیل عدم آگاهی ، کارفرمایان عزیز خیلی راحت از آن عبور می کنند. در اینجا خلاصه ای از این موضوع مهم در اجرای سوله آورده شده است
موارد مهم در روند اجرای سوله
در انجام سوله ، تعیین دهانه (عرض سوله) ، طول سوله و ارتفاع سوله ضروری است. اساساً ، درصد بالایی از سازندگان سوله به دلایل خاص کارفرمایان را متقاعد می کنند که سوله های خود را با دهانه های کوچکتر بسازند که به نظر ما ، در بیشتر موارد ، کوچک است سوله های دریچه اشتباه هستند ، زیرا آنها بر افزایش قیمت تأثیر می گذارند و همچنین هزینه های نگهداری سوله را افزایش می دهند.
انواع روش اجرا سوله از قدیم تا به الان
- سوله hss
- سوله تیرورقی
- سوله ubm
اولین انبارهای ساخته شده در ایران با تیرورق بودند و به جرات می توان گفت بیش از 98٪ سازندگان سوله های ایرانی فقط با سوله های تیرورقی کار می کنند. همانطور که مشخص است ، قدیمی ترین نوع سوله همان نوع تیر ورق است و مشخص است که روش های ساخت و اجرای این سازه ها نیز قدیمی است. در سازه های تیر ورق ، هرچه دهانه بیشتر باشد ، وزن فولاد مورد استفاده در سازه به طور قابل توجهی بیشتر می شود.
متأسفانه ، در ایران ، طراحی و اجرای سازه های خرپایی یا hss در دوره های دانشگاهی آموزش داده نمی شود ، بنابراین درصد بالایی از سازندگان سوله نمی توانند سازه هایی به سبک خرپا را اجرا کنند.
درست است که در کشورهای اروپایی سازه های تیر ورقی کاملا منسوخ شده اند ، اما به نظر ما برای دهانه های کمتر از 18 متر ، سازه های تیر از لحاظ قیمت گزینه بهتری نسبت به سایر سازه ها هستند. با این حال ، ساخت سوله با دهانه بیش از 18 متر با روش یک تیر ورق کاملاً توصیه نمی شود و به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست. بنابراین بهتر است سوله بالای 18 متر با سوله فضایی ساخته شود زیرا از نظر قیمت مقرون به صرفه است.
برای دریافت این مقاله به صورت نسخه PDF لطفا کلیک کنید