در مناطق مرطوب و بارانی، سقف ها شیب دار هستند. پروفیل های آبرو برای جلوگیری از تجمع آب باران و برف روی سقف و جلوگیری از آسیب های سازه ای استفاده می شود.
پروفیل های آبرو در دو نوع یک طرفه و دو طرفه تولید و به بازار عرضه می شوند. تنها تفاوت آنها در نوع اتصال و سرعت تحویل و انتقال آب است. آبرو دو طرفه را می توان در دو طرف سقف ساختمان ها متصل کرد. این محصول در سایزهای مختلف تولید می شود و معمولاً ضخامت های 2.5 و 3 میلی متری دارد.
پروفیل های آبرو از دو طرف روی سقف های شیروانی، غیر شیروانی، سقف پارکینگ، سوله، سقف مراکز تولیدی (طیور، گلخانه، دامداری)، چسباندن پانل های عایق سقف و … قابل اتصال می باشد.
قبل از هر گونه نصب باید پروفیل آبرو دو طرفه را متناسب با شرایط محیطی و میزان رطوبت خریداری کرد. هر چه مقاومت در برابر رطوبت بیشتر باشد ضخامت آن بیشتر می شود پس در خرید دقت کنید.
برای اتصال دو طرف نیاز به فریم مخصوص می باشد. قبل از هر اقدامی فریم ها را به سقف جوش داده و سپس پروفیل خود را به قاب وصل کنید. بهتر است قبل از اتصال، پروفیل آبرو دو طرفه را به اندازه لازم برش داده یا خم کنید و سپس وصل کنید.
در مرحله بعد پس از برش و خم شدن، آلاچیق و تراس مخصوص تراس ایجاد کنید. اطمینان حاصل کنید که دو طرف و قاب به طور مرتب وصل شده اند و هیچ فاصله ای از سقف باقی نمی گذارند. نصب ناقص سقف ممکن است باعث نفوذ آب و آسیب به سقف شود.
مقاله مرتبط: تفاوت پروفیل زد با پروفیل آبرو
مقاله مرتبط: پروفیل آبرو چیست؟ کاربرد آن چیست؟
همانطور که می دانید پروفیل آبرو در اندازه ها و شکل های مختلف تولید و روانه بازار می شود. در این بین پروفیل هایی مانند پروفیل های دو طرفه که به عنوان مصالح تکمیلی سازه مورد استفاده قرار می گیرند باید زیر نظر متخصصان و کارشناسان انتخاب و تهیه شوند تا از هزینه های بالا جلوگیری شود.
هنگام خرید پروفیل ابرو دو طرفه توجه به شرایط محیطی و اقلیمی منطقه مورد استفاده، نوع، اندازه و ضخامت آن بسیار مهم است.
اگر پروفیل دو طرفه با محیط ناسازگار باشد باعث آسیب به سازه و در نهایت تخریب آن می شود. این امر منجر به هزینه های بالایی برای تعمیر یا تعویض می شود که ممکن است تأثیر مستقیمی بر هزینه نهایی پروژه داشته باشد.
با توجه به اینکه استفاده از پروفیل های دو طرفه در سطح سازه بوده و بیشترین تماس را با رطوبت دارد، لازم است در تولید آن از ورق مناسب و مرغوب استفاده شود.
ورق و آهن به سرعت در برابر رطوبت واکنش نشان می دهند و خورده می شوند. ورق رنگی یا ورق گالوانیزه که قابلیت ضد خورندگی و با مقاومت بالا در برابر رطوبت را دارد به عنوان مواد اولیه برای تولید آبرو های دو طرفه استفاده می شود.
برای جلوگیری از آسیب و آسیب به سقف ساختمان ها به ویژه در مناطقی که بارندگی شدید دارند، بهتر است از ورق های گالوانیزه مرغوب استفاده شود. ورق گالوانیزه دارای بالاترین مقاومت در برابر زنگ زدگی و خوردگی می باشد.
در خط تولید پروفیل آبرو، ماده اولیه ورق های فولادی فولادی به ضخامت و عرض مورد نیاز بریده شده و با کمک دستگاه رول فرمینگ، صفحه به پروفیل دو طرفه تبدیل می شود.
دستگاه رول فرمینگ از قالب های مخصوص تشکیل شده است که در فرم دهی پروفیل های دو طرفه موثر است. پروفیل های دو طرفه در ابعاد و اندازه های مختلف تولید می شوند.
باید در خرید پروفیل آبرو دو طرفه به نوع ورق که به عنوان ماده اولیه است توجه داشت و ضخامت ورق، اندازه آن، عرض و … می تواند بر قیمت آن تاثیر بگذارد. توجه داشته باشید که ورق های رنگی به دلیل کیفیت بالاتر قیمت بیشتری نسبت به پانل های گالوانیزه خواهند داشت.
شرکت مهندسی کلیدر سوله بزرگترین شرکت ساختمانی می باشد که در زمینه سوله سازی فعالیت دارد که با سابقه بیش از ۲۰ سال می باشد. شماره تماس:09120512001
سالاری 26 اردیبهشت, 1401 در 14:46 پاسخ
سلام ممنونم بابت این پست
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.