ایران - خراسان رضوی - سبزوار
  • 29 تیر, 1402
  • پشتیبان سایت
  • بدون دیدگاه

ورق سینوسی رنگی چیست و چه کاربردی دارد؟

فایل صوتی

ورق های سینوسی یکی از رایج ترین و اساسی ترین ورق های گالوانیزه هستند که به دلیل طراحی قوسی و موج دار ورق ها به ورق های سینوسی نامیده می شوند.

اگر به مناطق شمالی ایران سفر کرده باشید حتما متوجه شده اید که اغلب از دال های سینوسی برای ساخت پشت بام استفاده می کنند. این به این دلیل است که صفحات سینوسی آب باران و برف را روی خود نگه نمی دارند و قطرات باران و برف از روی آنها می لغزند.

بنابراین از این ورق ها برای جمع آوری آب باران و برف استفاده می شود. اما ممکن است این سوال را بپرسید که استفاده از ورق های سینوسی از چه زمانی رایج شد؟ در واقع، در ابتدا فقط ورق های فلزی تخت در بازار موجود بوده است.

اما زمانی که استفاده از دستگاه‌های برش ورق موجدار رایج شد، امکان تولید و عرضه ورق‌های موجدار گالوانیزه در رنگ‌های مختلف، عرض (100 و 125 سانتی‌متر) و طول به سفارش مشتری فراهم شد. به این ترتیب ورق سینوسی رنگی به یکی از مصالح محبوب در صنعت ساختمان تبدیل شده است.

ورق سینوسی گالوانیزه شده یا ورق موج دار آهنی؟

در ابتدا صفحه سینوسی از آهن ساخته شده بود. اما پس از مدتی مشخص شد که ورق های آهن راه راه در مدت زمان کوتاهی در معرض ساییدگی و پارگی قرار می گیرند. بنابراین، به سرعت منسوخ می شود، به همین دلیل است که تخته راه راه گالوانیزه بسیار محبوب  است.

ورق سینوسی رنگی

اکثر ورق های سینوسی گالوانیزه را می توان رنگ آمیزی کرد و رنگ آمیزی نه تنها ظاهر زیبایی به آنها می بخشد، بلکه مقاومت در برابر خوردگی و آسیب فیزیکی را نیز افزایش می دهد.

به همین دلیل، مشتریان دوست دارند این ورق ها را رنگ کنند تا جلوه بهتری به سقف خود ببخشند. این محصولات حاوی رنگ کوره ای الکترو استاتیک درجه حرفه ای هستند و در رنگ های بسیار متنوعی موجود می باشند.

با توجه به تنوع این محصولات، بهتر است قبل از خرید، مشخصات و قیمت ورق انتخابی را بررسی کنید.

پرکاربردترین رنگ‌های ورق سینوسی

  • رنگ قرمز گوجه ای کد 3000
  • رنگ جگری قرمز کد 3020
  • کد رنگ نارنجی RAL 2003
  • رنگ قهوه ای کد 8004
  • قهوه ای سوخته کد رنگ RAL 8017
  • رنگ آبی آسمانی کد 5012
  • رنگ آبی نیسان کد 5015

کاربرد ورق سینوسی رنگی در سوله و ساختمان سازی

  • پوشش سقف سوله ها
  • پوشش سقف ساختمان ها
  • سقف شیروانی ها

ورق سینوسی رنگی عمدتاً به عنوان پروفیل برای تأسیسات اقتصادی، ورزشی، تجاری، صنعتی و اداری استفاده می شود.

مزایای استفاده از ورق سینوسی رنگی

نمای ساختمان ساندویچی پوشیده شده با ورق های سینوسی رنگی راه حلی بسیار کاربردی و از نظر زیبایی بخصوص در پوشش سطوح نما، جذابیت بیشتری دارد.

مزایای ورق سینوسی رنگی چیست

از این ورق های سینوسی می توان به عنوان پروفیل سقف نیز استفاده کرد. زیرا ظرفیت باربری فوق العاده ای دارد و در نتیجه با زیرساخت های مختلف سقف سازگاری دارد.

ورق سینوسی رنگی برای سطوحی توصیه می شود که عنصر زیبایی بیشتر در آنها برجسته میباشد.

عرض پوشش داده شده شکل سینوسی 1000 میلی متر است. ارتفاع دنده 35 میلی متر و طول و رنگ و ضخامت صفحه توسط مشتری تعیین می شود.

ورق های فلزی راه راه نسبت به انواع فلزات سنتی و غیر فلزی (مانند سقف های سفالی) مزیت های گسترده ای دارند.

این محصولات جایگزین مناسبی برای ورق های سفالی و بتنی هستند. زیرا موادی که از آنها ساخته می شوند ذاتا ارزان هستند و هزینه ساخت این قطعات بسیار کمتر از سایر گزینه ها است.

داشتن این دو ویژگی مثبت باعث شده است که ورق سینوسی رنگی در بین صنعت ساختمان رواج پیدا کند. به عنوان مثال، در ماشینکاری، ساخت ورق فلزی مقرون به صرفه است زیرا می توانید ضایعات مواد اولیه را کاهش دهید.

ورق موج دار آهنی

این فرآیند تضمین می کند که مقادیر خاصی از مواد خریداری و استفاده می شود. مواد باقی مانده را می توان برای اهداف دیگر استفاده کرد.

از مزایای استفاده از ورق سینوسی در ساخت و ساز ساختمان می توان به موارد مختلفی از جمله هزینه، دوام، انعطاف پذیری طراحی و مونتاژ سریع اشاره کرد.

تقریباً هر کسی می تواند با استفاده از پانل های سینوسی رنگی، سقفی محکم و بادوام برای ساختمان خود بسازد. استفاده از ورق سینوسی رنگی مزایای زیر را برای مالک به همراه دارد:

1- کاهش هزینه ها مواد و ساخت

یکی از بزرگترین مزایای ساخت ورق فلزی سینوسی هزینه آن است. زمان و تلاش لازم برای تنظیم نقشه ها و تدوین نقشه ساختمان عامل تعیین کننده هزینه است.

2- ماندگاری

ورق فلزی رنگی می تواند برف، بادهای شدید، باران، موریانه ها، رعد و برق و حتی آتش را تحمل کند. زیرا اجزای آن غیر قابل احتراق هستند. این صفحات سینوسی می توانند حتی در برابر طوفان و زلزله مقاومت کنند.

3- هزینه کمتر بیمه

از آنجایی که سازه های فولادی بادوام و مقاوم در برابر بلایای طبیعی هستند، اکثر شرکت های بیمه برای ساخت سازه های فلزی تخفیف قائل می شوند.

4- انعطاف و سازگاری در طراحی

برخی از مصالح مورد استفاده در ساختمان سازی با توجه به ابعاد خاصی در کارخانه تولید می شوند و قابل تغییر نیستند. اما برای ساخت ورق های سینوسی رنگی فلزی محدودیتی وجود ندارد و می توانید ابعاد قطعه مورد نیاز خود را با توجه به نیاز خود سفارشی کنید.

بنابراین در سازه ورق فلزی رنگ سینوسی ابعاد حداقل و حداکثر وجود ندارد و شما می توانید با توجه به نیاز خود سفارش دهید. همچنین این پانل ها قابلیت برش و تغییر ابعاد را برای استفاده در ساختمان های دیگر دارند.

بنابراین، می توان آن را بازیافت و فروخت.

5- منتاژ سریع و آسان

ساختمان فولادی با فرم سرد به هر ساختمانی گفته می‌شود که دارای بخش‌های فولادی شکل‌دهی سرد و بخش‌های CEE باشد که به یکدیگر پیچ یا فشار داده شده تا قاب‌ها، ستون‌ها و تیرهای شفاف را تشکیل دهند. این فرآیند نیازی به جوش ندارد و به سرعت انجام می شود

6- نیاز به نگهداری و تعمیر

نفوذ موریانه ها و کپک ها به ساختار ورق سفالی همیشه یک مشکل بوده است. گاهی اوقات تعمیر آنها غیرممکن است یا هزینه زیادی برای شما خواهد داشت.

اما مزیت ورق های سینوسی رنگی این است که در برابر پوسیدگی و آلودگی موریانه مقاوم بوده و نیازی به تعمیرات سالیانه ندارد.

زیرا حذف کپک و جلبک مستلزم هزینه های زیادی است. اما ورق های سینوسی فولادی در طول سال ها پوسیده نمی شوند، تغییر شکل نمی دهند، ترک نمی خورند و نمی شکنند.

7- افزایش بهره برداری انرژی

سقف های فلزی سینوسی بسیار بهتر از سقف های سفالی عایق بندی می شوند. این افزایش بهره وری انرژی می تواند هزینه های گرمایش و سرمایش را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

سوله های با سقف های سینوسی رنگی را می توان با یک اسپری همه منظوره حاوی مواد عایق عایق بندی کرد. عایق بندی سقف می تواند نشتی ها یا فضاهای خالی را پر کند و نیاز به تجهیزات گرمایشی و سرمایشی را کاهش دهد.

به این مقاله چه امتیازی میدی؟
بدون دیدگاه برای ورق سینوسی رنگی چیست و چه کاربردی دارد؟

شما هم میتوانیدر در مورد این مقاله نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد ، لطفا تمام کادرها را با دقت پر کنید و در نهایت ارسال دیدگاه را بزنید .